Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JJunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 14 apr 07, 12:20
Endret: 15 apr 07, 12:51
Opprinnelig postet av hhem
Nei, sikkert ikke den eneste!  Men det enkleste hadde vært å beholde KTE. Det kan bli lenge til klubben finner en som kan tilføre klubben like mye som han har gjort.

KTE  valgte å gå fordi forholdene ikke ble lagt til rette. Hadde han fått gjennom sine krav hadde han blitt i klubben.  Det vil med andre ord si at han ble presset ut på bekostning av Morgan A. Det tror jeg var et dumt valg av FFK.


Det er ikke til å stikke under en stol at Eggen har et navn som klinger bedre enn Morgan Andersen her i Norge, men jeg syns allikevel at dere RBK-supportere hauser KTE opp litt for mye i skyene og ikke
makter å se de negative sidene ved ham.

KTE skal ha det meste av æren for at FFK kom opp av gjørma og etablerte seg som et TL-lag, men han har selv sagt at 5 år i en klubb er nok, samtidig som at de fleste FFKsupportere også syns det var greit å komme seg videre.
FFK og KTE har vært veldig bra for hverandre, men det gjelder å vite nå samarbeidet skal avsluttes, og jeg syns det ble avsluttet på et riktig tidspunkt. Han har klare svakheter som trener, og disse punktene har det vært liten eller ingen fremgang på de siste årene. I en slik setting er det greit for både klubb å trener å prøve andre løsninger.

Jeg er helt enig i at Eggen fortjener en klapp på skuldra og takk for alt han har gjort for oss, 
for han har gjort veldig mye.
Men denne tråden handler først og fremst om Morgan Andersen, så lag heller en
egen Hyll-Eggen-tråd for å diskutere KTE.

Over til trådens tema:
Jeg er helt enig i at Morgan Andersen får mye mer tyn i media enn det han fortjener.
Personlig har jeg vært ganske skeptisk til Morgan Andersen, men jeg kan ikke se at han har gjort noe som helst galt som leder i FFK enda, og da blir det helt feil å gi ham så mye pes som det han hittil har fått.
Det er flott om vi supportere kunne vise ham under kamp at vi støtter hele FFK, og dermed også MA som er mye ute i hardt vær om dagen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340