Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 11 apr 07, 06:00

Hadde sansen for måten Morgan trekker fram Dylan - i en sammenheng hvor det handler om å stå oppreist gjennom kritikk og tider i endring. Mye bra der.

Men også litt morsomt at Morgan trekker fram motorsykkelulykken i 1966 som "nesten tok livet av Dylan". I følge mediene og ryktene som begynte å gå der og da så var det nok riktig alvorlig det der. Men senere har det kommet fram at ulykken egentlig ikke var så alvorlig, det var bare en velt, og Dylan ble slett ikke særlig alvorlig skadet. Snarere benyttet han bare anledningen til å stikke av fra kontrakter og forpliktelser, ganske enkelt fordi han var drit lei og utmattet etter endeløse turneer og 7 skiver på drøye fire år. Et klassisk eksempel på at virkeligheten på den ene side og fremstillingen i mediene på den annen side ikke alltid stemmer helt overrens. Uten at Dylan egentlig kan lastes for det. Har liksom en følelse av at det er noe i dette som relaterer til Morgans egen historie. Mon tro om han hadde det i bakhodet, eller om han selv har tatt medienes versjon for god fisk i dette tilfellet?   

Grattis med overstått. Etter denne seriåpningen kan det bare gå oppover!

En fotnote. Morgan gjør et poeng av at han har bursdag på samme dag som FFK. Kult det. Jeg kan gjøre et poeng av å ha bursdag på samme dag som Dylan.  


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340