Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 09 apr 07, 22:17
Endret: 09 apr 07, 22:18
Opprinnelig postet av onkel P

Opprinnelig postet av Holters
Ivorianerne - sammen med Tarik og Martinsen - var da vitterlig det eneste positive fra denne kampen. Langt verre med alles "yndling" Bjørkøy, posisjoneringen til Czwartek, usynlige Stadheim og ikke minst elendige Ramberg. Vi ble knust på midtbanen. Det var hovedproblemet.

Helt enig i hovedkonklusjonen. Det er imidlertid synd å registrere at din svært så kritiske holdning til Ramberg lyser gjennom Holters, både i analysen av dagens kamp og i analysen av laget. En kampanalyse vil alltid være subjektiv, men en viss grad av objektivitet må det likevel være lov å kreve. At Bjørkøy får bedre karakter i denne kampen enn Ramberg er jeg fullstendig uenig i. Kan det skyldes ovennevnte, samt at Bjørkøy er vår kaptein? Etter min vurdering var de like elendige begge to og var sammen med Toth og Stadheim dagens dårligste.

Når det gjelder Fofana er jeg også uenig. Han viste en del positivt, men en 6`er var vel i overkant? Et typisk utslag av opphausingen av denne spilleren som har vært i forkant av ligastarten. Martinsen og Tarik var våre klart beste spillere i dag. La oss håpe resten av laget også klarer å heve seg til kampen mot Lyn.

 

Bjørkøy var usynlig idag, mens Ramberg var i overkant synlig mtp. pasningsfeil og miste ball på farlige steder. Ramberg var rett og slett helt på trynet. Bjørkøy skal ha bedre terningkast pga Ramberg sine feil.Ramberg hadde fått 1`er av meg.

 

Men enig i det du sier  når det Tarik var den mest sultne utpå der, mens Martinsen trur jeg vi får se mye bra av etterhvert.. Vanskelig å ta ut stopperparet når Raio er tilbake..

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


AHA!! vinner av tabellkonken 2006!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f