Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 09 apr 07, 22:11
Endret: 09 apr 07, 22:14
Opprinnelig postet av onkel P
Det er imidlertid synd å registrere at din svært så kritiske holdning til Ramberg lyser gjennom Holters, både i analysen av dagens kamp og i analysen av laget. En kampanalyse vil alltid være subjektiv, men en viss grad av objektivitet må det likevel være lov å kreve.

Spør du meg så understreker dagens kamp til fulle konklusjonen jeg kom med i analysen av laget: Hans Erik Ramberg faller igjennom i krigekampene, og varierer kraftig i prestasjonene. Den eneste tilbakemeldingen jeg har fått på analysen via mail var en person som skrøt av analysen, og understreket at han var spesielt enig i beskrivelsen av Ramberg. Litt ironisk at du er sterkt uenig.

En spillerbørs vil aldri tilfredsstille alles meninger, men jeg kan nevne at børsen er et resultat av en diskusjon mellom Trond Johansen og meg, samt en kamerat jeg så kampen sammen med. Vi var alle enige at Ramberg var FFKs svakeste.

Og min helt subjektive mening til slutt: Ramberg var soleklart banens dårligste spiller, og skapte langt flere farlige situasjoner imot enn det Bjørkøy gjorde. Heldigvis er han bedre på hjemmebane.

Synes for øvrig jeg generelt er mer enn objektiv enn de fleste andre supporternettsteder i det jeg skriver for ffksupporter.net.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f