Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 01 apr 07, 16:26
Endret: 01 apr 07, 16:27

Opprinnelig postet av FFK1903
Start har da vel ikke blitt slått ut av noe irsk lag i UEFA-cupen i 2006. De gikk riktignok videre på knappest mulig margin, på straffespark, men slått ut ble de nå i hvert fall ikke. Ajax derimot, de slo ut Start. Hva det gjelder de svenske lagene, så har vel de hatt en liten tradisjon med å gjøre det elendig ute i Europa, det trenger ikke si så mye om irske lag. Selv København røk vel ut mot en drittlag for ikke mange år siden, med et stortap hjemme.

Hvis de irske lagene har gjort det så bra som du hevder i europacupene ville dette lett vært synlig på UEFA-listen jeg dro frem tidligere i tråden. Det skal ikke så mange seirene til i UEFA-cupen eller Champions League-kvalifiseringen for å gå forbi Liechtenstein.

Men nok om det, som jeg skrev, sjansene er små (ikke meget små, som du måtte legge på ekstra) for at vi har funnet et god spiller der, det betyr ikke at jeg sier at det er umulig. Og nå som spilleren faktisk er klar, så kan vi vel bare vente og se, noe felles svar på den irske ligaen kommer vi vel aldri frem til uansett, og er egentlig likegyldig nå som spilleren er klar. Han har fått starte med blanke ark hos meg i hvert fall.

Ja,ja...ettersom svenske lag har gjort det så dårlig i Uefa cupene,så er vel sjansene små for at en Svensk spiller fra allsvenskan kan gjøre det bra hos FFK også? Jeg for min del,skjønner godt hvorfor Morgan ser etter spillere i Irland. Pris kombinert med kvalitet.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340