Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 mar 04, 17:00
Enig med Holters at det er viktig med dyktige arkitekter. Det jeg setter spørsmålstegn ved er at de lager en arkitektkonkurranse tilrettelagt for Holmenområdet. for det var jo det denne gikk ut på. Hvorfor kaste bort tid på desginerutkast når de ikke har bestemt hvor stadion skal ligge?

Plasseringen er jo egentlig førstepriorietert. Når man har fastslått hvor en stadion skal ligge kan man hyre inn artitektene slik at de kan tilpasse en stadion til nærområdet rundt.

Det virker jo utrolig rotete å arrangere en slik konkurrase for et år siden, akkurat som de har bestemt at stadion skal ligge der, og et år etterpå så er det ennå ikke bestemt.

Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Få ut fingern. Frykter at dette kommer til å ende med at det blir en rekke småkonger som sitter på haugen sin og ikke vil rikke på sine meninger. Samtlige er like sta, og vil heller beholde sine meninger enn å bli enige med andre om et felles mål. Det er en slik "Blir det ikke gjort på min måte, så blir det ingen stadion"-holdning. Da kommer man ingen vei, og da blir det heller ingen stadion i nærmeste fremtid. Hvis litt utmykhet og gjekk ned på kravene deres og møt hverandre på midten. Eller kjør en folkeavsteming om det hele hvis dere høye herrer i mørk dress ikke klare å bli enig selv...

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340