Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 mar 04, 01:22
Leser på f-b.no at Eggen er utålmodig når det gjelder stadion. I februar skulle man endelig ta stilling til om hvor stadion skulle være. Vi er nå i mars og enda har de ikke utredet Værste skikkelig en gang.

Hvorfor skal absolutt alt ta så lang tid i denne byen? Består de øverste maktpersonene i denne byen av en gjeng sosekopper som virrer rundt i sin egen verden og venter på at andre skal ta initiativ?

Det tok vel mellom 10-15 år før vi endelig fikk på plass et rådhus. Gangbroen drøyet jo også veldig ut i tid. Det er akkurat som alt skjer i slow motion i denne byen.

Eggen gikk fra Moss til Fredrikstad fordi han syntes det var et større potensiale å hente her. Så møter han veggen i byråkratiet. Hvorfor skal denne byen bestå av en gjeng viktigperer og bedrevitere som absolutt skal være uenig i det meste. Hvorfor ikke samles om et felles mål, i steden for å fare rundt som hodeløse kyllinger?

Jeg er redd Eggen etter hvert kommer til å se seg lei på dette, og finne andre alternativer enn FFK, hvor ting går mer på skinner. Skal vi virkerlig miste en så god trener på grunn av at byråkratiet i byen har satt seg på bakbeina.

Hva i all verden er det som egentlig tar så lang tid? All den utredningen og planleggingen kommer til å koste mer enn selve stadion.

Jeg har selvsagt forståelse for at en stadion er noe som man ikke kan plassere der på dagen, og at litt planlegging må til, men dette drøyer og drøyer. Frister blir ikke holdt, det dukker opp flere spørsmål enn svar.

Når de endelig har fått utredet Værste kan du banne på at noen andre kommer på banen igjen med et nytt forslag, som selvsagt, må utredes.

Jeg er skuffet og flau over tregheten i denne byen. Nå er det på tide å få ut fingern og gi byen et løft. Det går ikke an å holde på sånn i lengden. Det nytter jo snart ikke å komme med noe nytt, uten at det blir møtt med skeptisk og en negativitet som er unik for denne byen.

Det kommer opp stadionanlegg som paddehatter alle andre steder i Norge.

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340