Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Limax

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 nov 05
Innlegg: 12

Lagt til: 27 mar 07, 11:13
Endret: 27 mar 07, 11:14

Dette er vel ikke optimalt, men kanskje heller ikke så ille. En viktig sak her er jo at FFK eier 75% av selve stadiondelen ifølge Demokraten:

Avtale 1:

Fredrikstad Stadion AS (FSAS) - der FFK har 75 prosent kontroll og Værste AS de resterende 25 prosent - eier selve fotballdelen med tribuner, garderober etc. Grovt sagt - det publikum ser når de er på kamp.

Årlig leie på 7 millioner kroner - betjenes av FFK Sport ASA.

 

I den forbindelse var det svært interessant det den nyansatte arensasjefen for Stabæks nye fotballanlegg, Jørgen Roll sier til Budstikka:


Jørgen Roll fra Blommenholm skal fylle Fornebu Arena med liv og røre.

– Den nye arenaen skal være hjemmebane for flest mulig, sier Jørgen Roll. Han er nå ansatt som administrerende direktør for selskapet som inntil videre heter Stabæk Event. Det betyr at han skal ha ansvaret for all aktivitet i den nye storstua på Fornebu – både fotball, konserter og andre arrangementer.

– Mange har drømmer om og forhåpninger til den nye arenaen. Det er bare 14-15 eliteseriekamper i året. Når dette og litt Uefa-fotball er unnagjort, står vi igjen med 250 ledige døgn. På amerikansk heter det å skaffe "butts in the seat" – altså fylle opp stolene.


Riktignok er Stabæks anlegg i praksis en hall, men selve tanken er overførbar. Det gjelder å finne flest mulig grunner til at folk skal bevege seg inn på tribunene på stadion, være seg konserter eller andre ting. Når leia er betalt, må man da gå ut i fra at en stor del av et eventuelt overskudd vil gå til FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340