Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 23 mar 07, 19:41
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Det er åpenbart mulig å få veldig forskjellig inntrykk av samme kamp. Jeg synes Hoås var ok i går, han jobbet hardt og lyktes i blant med noe. Men banens beste? Ikke på langt nær, i mine øyne.

Fofana viste umiddelbart en ballkontroll som er sjelden vare i Norge. Men også uten ball var han strålende. Alltid spillbar,  alle bevegelser han gjorde var kloke. Det var ingen tilfeldighet at han scoret, og at Hoås ikke gjorde det. Resten av laget har en del å gå på med å lære å utnytte det potensialet man har i Fofana, men det var gledelig å se at både Ramberg og Toth var på hugget i så måte. Hadde Ramberg vært jevn hele kampen så ville jeg ha nominert ham til bestemannsprisen. Men jeg syntes han hadde noen svake perioder innimellom.

Hoås skal få kjempe videre om spilletid. Sammenlignet med Fofana er Hoås en kløne som ikke vet vet hvilket ben han skal stå på eller hvorfor. Så stor synes jeg forskjellen var i går. Og enda gjorde Hoås en av sine bedre kamper for FFK.

Et godt resonemang av spillerene. Følger deg helt på denne. Kan tenke meg en del Tippeliga-forsvar vil få problemer med Fofana`s fart og beveglighet i angrep. Virket som Ivorianerene ble bedre og bedre utover i kampen. Blir morro å se,når de blir virkelige varme i FFK-trøya

Jeg tror Kouadio vil komme bedre til rette i en sentral offensiv rolle på midtbanen. men men...vanskelig å si så tidlig.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340