Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 11 mar 07, 20:36
Opprinnelig postet av benksliter`n

Ser ut som det er mange her på forumet,som synes det er greit å hente spisser som holder dårlig Adecco-liga standar,for så å bruke dem i første-11 for så å se om de utvikler seg til å bli bedre spillere. Eller,som det blir sagt..."trene dem bedre"  Tror neppe de har fått noe dårlig trening i de klubbene de kommer fra.

Etter min mening,så bruker FFK disse spillerene i første-11 fordi du ikke har råd til bedre spisser. Da får vi bare håpe Afrikanerene vil virkelig bidra,og/eller West kommer i storformen fort.

Jeg får inntrykket av at dette er holdningen til Grønhagen også.

Det er ikke tilfredstillende på noen som helst måte.Skulle gjerne kvittet meg med hele gjengen av spisser jeg(bortsett fra West), men vi får antagelig ikke noe for dem. Ikke engang nok til å kjøpe EN toppspiss. Det er slik det har vært hele tiden; vi har kjøpt billig og prøvd å lage TL-spillere av dem... Har vel ikke akkurat lyktes men det ser ut til å være vanskelig å skolere spisser...? med midtbanespillere har vi  (Eggen) jo lyktes ganske bra.

Vi har vel ikke noe annet valg enn å håpe på at de "nye" (Vourinen og Gardar) slår til og at i tillegg Ivory Boys er så gode som vi tror. Hoås har allerede fått sine sjanser..... Er jo skeptisk til Grønhagen også jeg, men han får få en sjanse siden han også (akkurat som spissene) jo allerede er ansatt. Bare å krysse fingrene....

---------------------------

RednWhite


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340