Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 11 mar 07, 13:26

Dinamo spilte i går hjemme mot Osijek. En kjedelig kamp forran kun 4000 tilskuere. Til slutt vant vi med 1:0. Hajduk spilte uavgjort borte mot Pula og det betyr at Dinamo nå leder med 8 poeng når det er 11 kamper igjen. Ellers er en av legendariske spisser på vei tilbake fra FC Porto. Her er litt om ham en.wikipedia.org/wiki/Tomislav_%C5%A0okota.

 

Skjønner egentlig ikke hva skal Dinamo med ham men.... Vi har jo 3 unge spisser som putter på jevnt og trutt. Skjønner også at det er greit å ha bred stall men... På andre siden så går rykter at Eduardo Da Silva forsvinner til sommeren og da er det kanskje greit med en så erfaren erstatter. Spørsmålet er bare om det er mulig å erstatte en spiller som skårer 20 mål på 22 kamper da.

I tillegg skjer det mye ellers i Kroatisk fotball. NK.Rijeka sliter forferdelig i år. Klubben som vant sølv i fjor og ble forsterket ytterliggere , hadde mål om å kjempe med Dinamo og Hajduk om første plass i år. Etter å ha byttet 2 trenere ligger Rijeka nå på 7. plass. Og så kommer det som er litt merkelig da. Den gamle treneren har fått sparken i går og det etter å ha vunnet 7 poeng i de tre siste kampene. Det er jammen ikke til å bli klok av. Den gode nyheten for Rijeka er at de får for øyeblikket kroatias beste klubb trener som heter Josip Kuze. Den samme treneren som har vært i samtaler med FFK. 

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340