Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 02 mar 07, 09:15
Opprinnelig postet av Costanza
Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Etter gårsdagens generalforsamling leser jeg mye interessant om gårsdagens "kupp " både her og i FB. Noen som vet hvordan dette oppsto, var det en konkret vervekampanje blant  deler av medlemsmassen i FFK (som jeg ikke ble invitert med på) eller rett og slett et tilfeldig resultat basert på tillit/mistillit til de to alternativene ?


Ifølge det som ble sagt på Radio Fredrikstad tidligere i dag, så ble denne Sørlie-personen kun brukt som et talerør for enkelte krefter i Plankehaugen og i det frivillige miljøet som ønsket forandringer og som hadde planlagt dette.

Jeg ser behovet for et sterkt klubbstyre når man skal samarbeide med et meget sterkt ASA-styre og direktør. Jeg ser også at det gamle styret hadde mer enn en forbindelse mellom klubb og ASA. I idrett er det alltid en stor utfordring å få et sånt samarbeide til å gå bra, fordi klubbstyret er besatt av frivillige som ikke kan påregne å tjene penger på dette. Når det så sitter folk på "andre sida av bordet" som faktisk tjener penger på det de driver med, så blir det "glade amatør" forferdelig lett og vil få problemer med å få gjennomslag for sine ting. Det har jeg sjøl erfart som tillitsvalgt leder i et av norges største idrettslag.

Sånn sett synes jeg de signaler jeg nå har fått om hvordan dette foregikk ikke høres så hakkande gæernt ut, det kan godt være at vi trenger et mer lydhørt, inkluderende og kompromissløst styre.

Og uansett: Hvis dette ikke funker velger vi bare et nytt styre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340