Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 01 mar 07, 23:22
Endret: 02 mar 07, 00:12

Etter gårsdagens generalforsamling leser jeg mye interessant om gårsdagens "kupp " både her og i FB. Noen som vet hvordan dette oppsto, var det en konkret vervekampanje blant  deler av medlemsmassen i FFK (som jeg ikke ble invitert med på) eller rett og slett et tilfeldig resultat basert på tillit/mistillit til de to alternativene ? Tror ikke det er det siste, trist er det uansett å registrere at alt for mange av de fremmøtte ikke engang kjente til de personer som de syntes gjorde så dårlig jobb i det gamle styret .

Gårsdagen valg ble gjennomført på en lovlig men en høyst uverdig måte, dette er ikke måten FFK kan skifte styrer på i fremtiden selv om dette faktisk var etter en demokratisk prosess. Folk blir ikke glade i en klubb hvor slikt skjer !!!!!

Blir dette formen videre så skal man lete lenge etter gode kandidater til de neste styrene som vil nedlegge drøssevis av dugnadstimer i styrearbeidet for "klubben i våre hjerter". Og klubben i våre hjerter er ikke bare en drakt på en kropp. Den har mer i seg, den er fylt av tilskuere, spillere, juniorer med potensiale, plankehaugmedlemmer og ikke minst dugnadsfolk som er FFK-medlemmer og som tar tunge oppgaver for FFK år etter år på bekostning av egen fritid. Og som blir vraket når "sølvet skal pusses" og det er klart for åpningsfest på ny stadion.....

Jeg ønsker det nye styret til lykke med oppgavene, er overbevist om at har et sterkt engasjement rundt FFK og vil stå på. Etter denne manøveren har dere pådratt dere store forpliktelser, stikk ikke av dersom sesongen går i dass  på ulike måter, hyggelig blir det med "glansen" i april, men nå skal dere stå distansen ut!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340