Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 01 mar 07, 08:36
Endret: 01 mar 07, 12:29
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Målsettingen i gjor var 8. plass og cupgull. Ikke som du sier å kjempe mot nedrykk. De første to årene var det å klare seg prestasjon bra nok, i fjor la man lista litt høyere, og nådde målet. I år legges lista enda litt høyere. Hvor synes du lista skulle vært lagt da? Ny 8. plass?? Ville det være noe poeng i å ha 5. plass som mål, når det er 4. plass som gir avkastning i form av europacupspill og (muligheter for) feite bonuser? Man legger ikke målsettingen høyt fordi alle skal gå og henge seg om man ikke når den, men for at alle skal anstrenge seg litt ekstra for å få de avgjørende marginene til å tippe vår vei. Målsettingen sier noe om hva man forventer av de som ønsker å spille/jobbe for FFK - ingen spiller har noe på FFK å gjøre om han er fornøyd med at laget blir nr. 10. Det er et viktig signal det, også innad i laget, ikke bare utover til sponsorene.

At laget ikke er forsterket er jeg heller ikke enig i. Vidar Martinsen er kanskje (!) ikke bedre enn de to beste midtstopperne våre, men på den annen side var disse to omtrent de eneste midtstopperne vi hadde. Laget er sterkere når det er flere spillere på godt nivå som kan steppe inn i tilfelle av skader, formsvikt eller andre ting som oppstår. Det trengs mer enn 11 gode spillere for at laget skal være stabilt bra hele sesongen. Anders Prytz er også helt klart en forsterkning i forhold til Szekeres. I tillegg har Christian Halvorsen begynt å vise svært lovende takter, som en av flere spillere i stallen utvikler han seg videre og vil være bedre i år enn i fjor. Det er mye forlangt å vente det samme av Tarik, men gud og jammen er det lov å håpe på ham også. Toth har blitt bedre og bedre hele veien mens han har vært i FFK, er det noen grunn til å tro at hans utvikling vil stagnere?

Innkjøp av etablerte spillere med kjente navn er ikke den eneste måten å forsterke laget på. Bedre er det å utvikle de spillerne en har til å bli bedre enn de var i fjor, og det er flere som viser tegn til en slik utvikling. I sum er laget absolutt forsterket selv om ingen superspillere har blitt handlet inn for titalls millioner.

Selv om det kanskje er litt i overkant optimistisk så antar jeg, fram til det motsatte er bevist, at Konan og Beko vil bli gode forsterkninger.

Meget fornuftig lesning.

 

Mod: Intet regelbrudd egentlig, men det går bra å skrive "Meget fornuftig skrevet FlightOfTheRat" eller lignende. Jo flere siteringer, desto tregere forum.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f