Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 28 feb 07, 09:39

Forvirring og usikkerhet skyldes klubbens mange "løfter" og utspill, og manglende leveranser i forhold til disse. Dette gjelder både fra ledere, støtteaparat og trenere.

Ledere og trenere går høyt på banen og skaper forventninger. Alle har de snakket om det enorme potensialet  for en toppklubb i Fredrikstad. Allikevel har vi spilt tre sesonger med kniven på strupen, og hårfint fra degradering, etter vi gjorde kvantespranget fra sumpa til toppserien. Videre kommer det fram at klubben i fjor sommer var svært nær å gå helt på trynet økonomisk. De uttaler at FFK skal hente spillere fra den øverste tredjedelen i Skandinavia, at nye spillere som kommer inn nå skal gå rett inn å forsterke 1.elveren, og nå sist, når Simen forsvant, bombastisk at han skal erstattes med en klassespiller, og til slutt at vi skal være topp 4 i TL i 2007-sesongen. Det er mange liknende eksempler.

Det er helt nødvendig å skape forventinger, legge press på seg selv, og skape driv og optimisme. Men det er også viktig å levere i forhold til de skapte forventningene! Når LSK snapper vår etter min menig klart viktigste spiller, MÅ klubben erstatte med en som går inn og blir blat de tre - fire beste på laget, om den skal snakke om topp 4 ambisjoner.  Å snakke om at Ivoranerene skal erstatte Simen er bare drittprek. De var "klare" før Simen gikk, og vil i beste fall være en bonus om de slår til i TL (om de i det hele tatt kommer da..)

Mulig at klubb og omgivelser må snu litt på flisa, innse at potensialet ikke er så enromt som antatt, være megafornøyd med å ha kommet opp, klart oss tre sesonger i TL, og atpåtil blitt cupmestere? Og at vi fremdeles sliter med å føle oss som en etablert  og solid TL-klubb?

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f