Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 27 feb 07, 23:46

Opprinnelig postet av kanogvetalt
 Man vinner 2 kamper med 1-0, og dermed er det spisskrise? FFK trenger ikke noen ny spiss.

Spissene i FFK har vært dårlige over lengre tid, så "krisen" har ikke oppstått etter to kamper hvor vi vinner 1-0. Det er bare å se på tall og fakta de siste to-tre sesongene så ser man hvor gode spisser vi har. Nå skal ikke en spiss bare score mål, men det er en stor del av jobben hans ihvertfall.

 

Etter at Ringberg forsvant har vi dessverre ingen som kan "garantere" 10 mål + i løpet av en sesong. Nå skal det sies at den siste sesongen hans ikke var veldig bra, men så ble han vel også brukt galt, nesten som midtbanespiller, ikke inni boksen der han var god.

Hva sitter vi igjen med? Toth, vår beste spiss synes jeg, en sliter, gjør mye riktig, men har ikke vært noen storscorer så langt dessverre. West er god, så lenge han er skadefri. Det har han dessverre ikke vært så lenge av gangen de siste sesongene. Heller ingen storscorer. Hoås, har potensiale, men har vel fått nok sjanser til å vise at han ikke er god nok i TL. Nyinnkjøpte Gardar J og Hermanni V har vel ikke fått vist seg frem så mye enda, men det de har vist så langt skremmer vel ingen. Bortsett fra nervøse FFK-tilhengere kanskje.. Får håpe de har mye på lager, og at de får vist dette når de får litt tid på seg. Tarik mponerte stort i fjor. Blir spennende å se om han klarer å følge op med en like god sesong i år. Er vel kanskje bedre som høyre kant enn spiss.

 

Alt i alt er vi ikke skremmende gode på spisplass, så ja, vi trenger definitivt offensive forsterkninger.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340