Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 18 feb 07, 19:27
Opprinnelig postet av Costanza

Jeg har nok blitt litt ekstra kritisk etter at jeg oppdaget at jeg har fått sesongkort på en plass hvor stolpen kommer til å stå i veien for hele det ene målet. Det synes jeg er helt uakseptabelt, særlig mtp at vi ble lovt da vi kjøpte billettene (vi var blant de 50 første i køen etter de som hadde "pekt på sitt sete") at stolpene ikke ville bli noe problem der vi kjøpte plasser. Jeg kommer aldri i verden til å betale full pris for disse plassene (her har jeg Forbrukerrådet i ryggen), men vil jo helst betale vanlig pris og få plasser der stolpene ikke dekker sikten mot målet... Jeg skal i hvert fall kreve å få byttet plasser, men spørsmålet er hva jeg ender opp med da...


Poenget er at dette egentlig ikke burde være noen problemstilling i det hele tatt, dersom vi hadde fått en MODERNE stadion, noe man kunne forventet i 2007. Etter hva jeg har skjønt kommer dette til å være et problem for ganske mange, og her har FFK lagd et problem for seg selv som de vil slite med i mange år fremover.

Da skjønner jeg veldig godt at du er ekstra kritisk, hadde det vært meg hadde jeg vært mildt sagt frustrert og oppgitt. Nå går det heldigvis ann å bytte plasser, det har vi(gjengen min) gjort, da vi fant ut at det var frigjort ledige plasser som var bedre enn de vi hadde. Men som du sier, vet jo ikke hva du ender opp med nå, og du hadde jo fortjent de beste plassene når du var en av de første i køen. Syns dette grenser til skandale, at de har bygd så massive stolper som dekker så store deler av banen for mange tilskuere. Når jeg i tillegg leser at de har bygd anlegg uten slike stolper i Europa i over 20 år, ja da blir det bare latterlig! Mener også å ha lest at Morgan har karaktisert den nye stadion som hypermoderne, men da mente han kanskje bare  inne på vip-losjene? For ser på bildet at selv plassene til vip-ene vil kunne bli sjenert av stolpene. Når i tillegg man kan risikere å bli bløt helt opp på rad 10, ja da har vi nok ikke gjort en god nok jobb med anlegget. Virker på meg forhastet og lite gjennomtenkt!

Rart, var ikke så ille misfornøyd i stad, men når jeg leser innlegget ditt Costanza, da blir jeg rett og slett provosert! Er jo vi supportere som til syvende og sist fotballen er til for.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340