Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 17 feb 07, 15:13
Opprinnelig postet av Costanza
Jeg ser ingen grunn til å plassere Kvisvik på benken. Synes han ser lettere ut enn noen gang før, og 4-4-2 kler ham som kjent mye bedre enn 4-3-3. Kvisvik er vårt klart beste alternativ på venstre midtbane.

Ellers er jeg nå mest spent på hvilke valg Grönhagen gjør i bakre firer etter at Vidar Martinsen nå ser ut til å skrive under. Kommer han til å prøve Gerrbrand eller Martinsen på høyreback? Gerrbrand har spilte jo litt høyreback for Leicester, men spørsmålet er om Martinsen og Piiroja kanskje blir for like i midtforsvaret til å spille sammen. Gerrbrand utfyller kanskje Piiroja bedre. Han virker ganske smart, er rimelig rask, pasningssikker, har ro og er trygg med ball. Akkurat det Piiroja ikke har. Martinsen utfyller Piiroja på hurtighet, men ellers har de stort sett samme styrker og svakheter. Spørsmålet er om Martinsen kan omskoleres til høyreback. Jeg har på følelsen at Gerrbran kan takle en backrolle best av de to. Men så skal vi heller ikke undervurdere Czwartek som faktisk er høyreback og gjør mange gode kamper i løpet av en sesong. Hvis Czwartek skal fortsette på høyreback - hvem havner på benken av Gerrbrand og Martinsen? Det blir nok Martinsen...

Sentralt på midten er Bjørkøy selvskreven, mens det er ganske åpent hvem som får plassen ved siden av. På venstre mener jeg Kvisvik altså er klokkeklar. Tarik likeså på høyre, selv om han også kan være et godt spissalternativ i 4-4-2 ved siden av en fysisk sterk spiss som f.eks. Toth.

Når/hvis Brian West blir frisk så er han mitt klare førstevalg i angrep. Ved siden av ham? Toth eller Hoås. Men så har jeg også veldig lite grunnlag for å vurdere Gardar, Vuorinen og de to fra Costa-Rica.

Stallen? Vel, den kunne gjerne vært bedre, men sånn vil det alltid være. Skulle f.eks. veldig gjerne hatt en sentral midtbanespiller som skilte seg ut kvalitativt og var selvskreven sammen med Bjørkøy. En playmaker. Det har vi ikke. Også skulle jeg selvsagt også sett at vi hadde en notorisk målscorer på topp som var klart bedre enn de andre spissene vi har. Nå er det ingen som peker seg ut dessverre (bortsett fra West når han er skadefri og i form, da er han uvurderlig)






Er 100% enig i alt du skriver her.

Når det gjelder forsvaret, så tror jeg VM kan bli "omskolert" til høyreback, da han er meget rask og taklingssterk, noe som er viktige egenskaper som back. Dessuten er han ikke så veldig høy og ser etter min mening ut som en veldig fin backtype. Vet ikke hvor flink han er til å komme med offensivt, skape to mot en på kant og slå innlegg og sånt, men han har jo spilt spiss i sine yngre dager så satser på at han fikser det også. Uansett, han skal være god for å danke ut Czwartek, som tross alt har blitt bedre og bedre år for år.

På midten er Bjørkøy selvskreven, men helt enig i at vi ikke har en utfyllende og god nok makker til han. Kanskje kan Kouadio slå til som playmaker, men han har jeg en følelse av vil trenge mer tid enn Fofana på å slå til. Ramberg og Berg er ganske javngode, men de har helt forskjellige kvaliteter som spillere, så her kan nok fort kampopplegget og taktikk avgjøre hvem av de som får spille, om noen av dem får det da? Ellers vil jeg legge til at jeg mener Ramberg er undervurdert både av egne supportere og media, tror han er viktigere for laget enn hva han får kredd for. Stadheim har ikke overbevist meg ennå, og i 4-4-2 formasjon ser jeg rett og slett ikke hvor han vil passe inn. Det nærmeste han kommer startelveren er kanskje om Tarik blir spiss, for da kan han muligens få sjansen på høyre kant.

På spissplass tror jeg ikke vi får se West før kanskje nærmere sommeren. Har hørt at han muligens skal begynne å trene med laget på La Manga, men han har nok et langt stykke å gå før han er kampklar likevel. Jeg tror Fofana blir den ene spissen, forutsatt at han er så god som jeg har hørt. Den andre spissplassen er jeg mer usikker på, men holder en knapp på Hoås og sitter men en magefølelse på at han får gjennombruddet sitt i år. Vourinnen og Gardar har jeg liten tro på, men må se dem litt mer for å kunne kaste noen endelig dom over dem. Tóth er vel kanskje favoritt til den møtende spissplassen, men tror som sagt at Hoås kniper den.

Blir utrolig spennende å følge laget de neste par tre ukene, for tror vi kan komme til å få en del svar på hvordan vil ligger ann til seriestarten og kanskje også kommer det en spiller eller to. Selvom Morgan har sagt at de er ferdighandlet, så håper de nok på å finne "gullet" og at spillerinvestpoolen da stiller opp. Mitt tips, kommer en meget god offensiv spiller i løpet av tre ukers tid.(Må påpeke at det tipset ikke er basert på noe annen enn personlig synsing)

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f