Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 16 feb 07, 20:37
Opprinnelig postet av benksliter`n
Uansett,hva du mener Patrioten,så skal disse afrikanerene spille minst 50% på FFK-tippeligalag. Dette er spillere som verdsettes like høyt som våre beste spillere(10 mill tilsammen). En god pekepinn,på hvor gode de er. For øvrig,så pleier Norske spillere å prises for høyt.....noe vi har sett pga færre Norske spillere blir kjøpt opp av utenlandske klubber. Kvisvik hadde jo heller ikke sett makan til gode prøvespillere,så det er bare å begynne å regne med disse spillerene i første 11`en. Vi ser jo allerede nå(tenker på treningskamper) hvor sårt vi trenger offansive og kreative spillere i FFK. Så det skal ikke så mye til,før de spiller til seg fast plass(100%) på laget.

De skal ikke spille 50% og har heller ikke blitt lovet å spille 50%. Det er vel ingen som lover bort fast spilletid i moderne fotball!

Derimot er 50% spilletid kravet for at helprofesjonelle non-EU-spillere skal få arbeidstillatelse dersom man er skadefri. Dette kan omgås dersom spillere studerer samtidig, noe disse unggutta helt sikkert skal, slik costaricanerne gjorde de første årene.

At de kan komme til å få spilletid er selvsagt mulig, men FFK har ikke lovet dem denne spilletiden. Et lag bruker selvfølgelig ikke spillere som ikke er gode nok "fordi man har lovet dem X prosent spilletid".

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f