Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 13 feb 07, 17:59
Opprinnelig postet av Møklegård

Reisemagasinet ZINE Travel har kåret de styggeste og peneste reisemålene i verden.

Moss er altså kåret til et av verdens styggeste reisemål.(????). For det første så er vel ikke Moss særlig stygg. For det andre så er vel ikke Moss reisemål for andre enn de som skal reise med bastøferja!?



Hva er pent med Moss (by), da?  Med toget inn til byen er det industribygg, drittlukt og ingen spesielt god utsikt til noe av byen.

Byen selv?  Ei sliten gågate med et handlesenter som viktigste attraksjon, og mange store, stygge og klumpete bygg. Langsmed vannkanten i byområdet er det konteinerhavn. Det er jo alltid noe som trekker opp bybildet...

Det Moss *har* å tilby er et solid kunstnermiljø og en god del gallerier med tilhørende gallerister som er - minst - landskjent (F15, Brandstrup).  I tillegg finner man en flott natur på Jeløya, der man kan toppe en flott tur i fin natur og strender med kringla til Galleri F15.

Moss er garantert ikke et av verdens styggeste reisemål. Men Moss har ikke akkurat noe som vil trekke en normal turist tilbake - med mindre vedkommende turist er eksepsjonelt glad i Pizza eller kunst...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340