Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

effeffk

Knøttespiller
Ble medlem: 16 jan 07
Innlegg: 34

Lagt til: 06 feb 07, 20:22

Er relativt ny her inne, men synes det er litt merkelig at det ikke har vært flere slike bekymringer som bjorn kommer med.

Personlig synes jeg FFK gjør veldig mye riktig for tiden. Mer "ordning og reda" som det er nå har det vel aldri vært. Men jeg er stadig like undrende til innkjøpspolitikken. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke satses på et par signeringer av klasse. Med investeringspoolen i ryggen er jeg sikker på at disse pengene finnes. Og pengene brukes da på spillere man kan bygge laget rundt, spillere som gjør at vi unngår å havne i nedrykkstriden igjen. Dermed øker vi klubbens inntekter og verdien på andre spillere på laget. Og investeringspoolen får god avkastning på investeringene sinde (hvis det er det de ønsker). De prøvespillerne som kommer nå gir vel i beste fall stallfyll, og det trenger vi vel ikke ? 

Jeg er så undrende til innkjøpspolitikken at jeg regner det som sansynlig at med de  fornuftige mennesker FFK har i ledelsen nå , så tror jeg en eller to slike signeringer kommer.....

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340