Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 29 jan 07, 23:18
Opprinnelig postet av Bob Page

Opprinnelig postet av Rune Haugen

Jeg var forhindra fra å komme på denne kampen, og jeg kan være glad for det.

 

Syns da det var en relativt underholdende kamp. Halvorsen gjorde en solid insatts som venstre back. Heavy scora. Han kunne faktisk satt inn 1-2 også hadde det ikke vært for at mossekeeperen spente ben på ham... Lasse Staw gjorde flere konge-redninger, så er ganske enig med Keiko99 når han sier at Staw nærmer seg nivået til Rami. Det som gjorde utfallet var keeper-tabbene til Bråten i andre omgang... Deuten var kampen mellom PH og Kråkene nesten verd ingangspengene alene... spesielt pga at PH hadde taket på Kråkene mesteparten av kampen...



Jonek skriver dette i et tidligere innlegg :

Jeg synes at Måss var et bedre lag enn FFK i går.

De hadde en plan for det de gjorde, et spillemønster. Det er forøvrig noe jeg har savnet under Eggens tid i Klubben. På tide med ny trener.... Håper Grønhagen klarer å tilføre oss mye der.

Måss var mer tekniske, beveglige, og hadde et sikrere pasningsspill. De angrep som et lag, i motsetning til oss, som kom mer sporadisk og tilfeldig framover på banen. Noen gode raid var det jo, men som sagt jeg savner et spillemønster som skaper trøkk mot motstadernes forsvarsrekke.

Virker ikke som det var noe å skryte av fra FFK her. Og om underholdningsverdien er til stede her så bryr jeg meg faktisk ingenting om det når det gjelder treningskamper. Om vi taper eller vinner gir jeg også mer eller mindre blaffen i. Hovedsaken er som Jonek er inne på, jeg vil se et spillemønster i det hele. Og på det Jonek skriver så manglet visst FFK det i denne kampen, og jeg stoler på det Jonek skriver.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340