Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 29 jan 07, 11:44
Opprinnelig postet av Bjørnen
Opprinnelig postet av Snæbbis
Opprinnelig postet av Bjørnen

..og arrogansen deres kan få seg en nesestyver hvis han velger å forlate klubben ved kontraktens slutt. Det er jo ikke sikkert at han vil til FFK.



Hahaha, ja da hadde vi jammen fått oss en kraftig nesestyver i forhold til Moss, som i ren og sedvanlig uforfalsket bitterhet dreit seg ut og presterte å la spilleren forsvinne gratis med null penger i kassa og null eventuelle videresalgsinntekter. Jeg hadde ihvertfall følt meg mektig såra og vonbroten av akkurat det.

Tja. Fotball handler jo i bunn og grunn om en grønn gressplen og 22 spillere. Fotball er ikke til for pengenes skyld. Vidar er en viktig spiller som klubben nødig vil gi slipp på. Det er en vurdering MFK gjør - du tror vel ikke at de ikke er klar over at han kan gå gratis i løpet av året?

 



For å være en smule usaklig: Det skulle jammen ikke forundre meg om de ikke var klar over det. Jeg er forøvrig klar over at i den fine og ideelle Mosseverden handler det fortsatt om 22 svette menn og en humpete gressplen, men virkeligheten er beklageligvis at penga rår, og at det ikke blir noe videre tippeligaspill ut av kun 22 slitne menn og den som før nevnte humpete gressplenen. Det er faktisk nødvendig med litt mer kjøtt på beinet enn som så, men for min del må Moss for all del kjøre en slik spillerpolitikk.

---------------------------

Let the dice fly high!

Alt har ein ende, så nær som pylsa. Ho hev to.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340