Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 18 jan 07, 21:58
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Hvis du går litt tilbake og ser hva jeg skrev da Morgan ble ansatt vil du se at jeg har og hadde ett ganske positivt syn på ansettelsen, men jeg logrer ikke som en puddelhund for alt som kommer derfra og alt som skjer i klubben etter ansettelsen....

Jeg vet at du svarte paco, men følte likevel for å komme med en kommentar til dette.

Ditt ovennevnte standpunkt er en sunn tilnærmelse i mine lyne, og jeg har vel selv aldri blitt sett på som den mest blåøyde eller overpositive debattanten. Dette har jeg fått erfare flere ganger blant annet ved å støtte et tabelltips hvor FFK ble tippet på nedrykksplass, samt at jeg fant grunnlag for å kritisere flere av Eggens handlinger under hans tid i klubben, og ikke minst mangel på handlinger hos andre.

Med den bakgrunnen, altså at jeg til tider har blitt skissert som en evigbitter, evig negativ person uten evne til å se det positive ved klubben (sett inn beskrivelser du selv erindrer), så synes jeg det er merkelig at jeg nå blir betegnet som en blåøyd Morgan-elsker uten den minste evne til å se det store bildet.

Jeg har selvsagt fått med meg historikken til Morgan Andersen, men har tatt et standpunkt om å la Morgan starte med "blanke arg og fargestifter" i Fredrikstad. Foreløpig har jeg bare registrert positive ringvirkninger (minus til media oppgulp om gamle synder) etter hans inntreden i klubben.

Dog stiller jeg et spørsmål ved vårt ivorianske sjansespill uten (slik det har blitt fremstilt i det siste) mulighet for fremtidig økonomisk gevinst på bekostning av egne talenter, eller andre selveide spillere, som vi både kan oppnå sportslig suksess og økonomisk vinning gjennom salg i fremtiden.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340