Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

En Annen Planke

Juniorspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 208

Lagt til: 22 feb 04, 23:55
Joda, det er greit. Men realiteten er at i en treningskamp som denne, jobber ikke spillerne til de spyr....Og når ferdighetene heller ikke strekker til, så er det ikke lett å fremstå som om man "spiller med hjertet utenpå drakta," som det så fint heter på sportsjournalistspråket.

Vi starter med tilnærmet førsteelver,(med 11 spillere skadet) og gjør det allright mot et middels 1.div lag. Etter hvert gjør vi masse bytter, setter innpå flere juniorspillere og omrokkerer betraktelig på laget. I tillegg spiller vi i en ny 3-4-3(?) formasjon med en trebackslinje hvor strengt tatt bare en har erfaring som forsvarspiller. Og når han i tillegg er lagets svakeste ledd i utgangspunktet, gjør ikke det saken bedre.

Så kommer selvfølgelig Mossingene til å si at dette bare er unnskyldninger, og det har de selvfølgelig rett i. Men er de dårlige? Det er en vesentlig forskjell på unnskyldninger og dårlige unnskyldninger.
De kommer også garantert til å si at jeg skriver dette bare for å berolige meg selv, og det har de også helt rett i.
Men det gir jeg egentlig pokker i, så lenge jeg faktisk blir beroliget.

---------------------------

Opprinnelig postet av trigz


Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340