Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 30 des 06, 02:08
Endret: 30 des 06, 02:09
Opprinnelig postet av benksliter`n

Morgan gjorde Lyn til en toppklubb i Norge. Lyn slet med røde tall og hadde lite publikumstekke før Morgan kom. Jeg tror Morgan kommer til å gjøre FFK til en toppklubb i Tippeligaen,men han trenger å vende på noen stener og rydde opp,før vi er der.

Morgan liker åpenhet i forhold til media. Ikke lett for en leder å være åpen mot media sånn som Morgan er.

Det er som å slenge kjøttbein til sultne ulver. De snur og vender på beina,og krever bare mer og mer.......helt til de spiser opp den gavmilde.

Spesielt blir det,når lokalavisen (FB) er lederulven i flokken.

Liker dårlig den profilen,som FB har fått i de siste årene. For mye spekulativ,sensasjonsdrevet og dårlig jornalistikk etter min smak.

Jeg vurderer å si opp papirutgaven av FB nå.

 

Stå på Morgan!

 

Meget bra skrevet benksliter`n. Er helt enig og flere vil nok også se etterhvert at FFK gjorde et godt og riktig valg når de ansatte Morgan.

De fleste av de som nå kritiserer FFK`s styre og Morgan tror jeg gjør det fordi de kun kjenner den tabloide fremstillingen som spesielt Fredrikstad blad har stått for den siste tiden.

Det beste for både Eggen og klubben er nok helt sikkert at man nå slutter å se tilbake og kun ser fremover og ser på hvilke store muligheter klubben egentlig har for å etablere seg som en toppklubb i Norge.

De personene i FFK systemet som er "Mulvarper" og illojale mot flertallsvedtak i klubben bør snarest mulig finne seg en annen klubb å ødelegge og ihvetrtfall komme seg vekk fra FFK.

 

 

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340