Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 22 des 06, 01:22

Opprinnelig postet av Holters
karlsen.nettblogg.no/191206213405_spillet_om_makten_1__hovedtrener.html

Jeg kan bare si med en eneste gang at denne linken fører til en meget lang blogg, men dere bør likevel ta dere den tiden det tar for å lese igjennom.

Tor-Kristian Karlsen skriver vanligvis fornuftig og har alltid mange gode synspunkter.

I mine øyne har han nok engang kommet med flere veldig bra formuleringer og gode synspunkter i debatten rundt Eggen, sportslig ansvar, organisasjonsstruktur og mer.

Absolutt verdt å lese!

 

Godeste Karlsen legger inn en jobbsøknad virker det som?

 

Er det noe denne mannen har peiling på er det klubbadministrasjon og fotball/ spiller -oversikt, er enig endel av det han snakker om spesielt den delen som tar seg av speiding og innhenting av informasjon på spillermarkedet, her foreligger det jo faktisk ett spørsmål om hva som er klubbens beste og en spiller skal jo faktisk passe inn. Dette er noe som klubben vil håntere bedre en trener i forhold til kapasitet og midler. Trener kan jo være med i utvelgelses fasen og prioritering av spiller kontra plass i sluttfase, men kan ikke blande seg så mye inn på pris og lønns siden.

 

Men så lenge FFK er opptatt av og gjennomføre den modellen der ett sportselig utvalg skal delta i spiller/sportselige debatten burde det være ansatte som hele tiden analyserer egne spiller samt forsterkninger, slik at treneren hele tiden har ett topp mannskap og plukke av. Og så lenge klubbene skal gjennomføre det må jo dette ansvaret også holdes.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340