Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 21 des 06, 12:35
Endret: 21 des 06, 12:37
Ove Christensen har jeg forstått er en typisk teoretisk og fotballfaglig dyktig trener, men ganske tradisjonell, lite karismatisk som type og står ikke akkurat for "teknisk og offensiv" fotball som FFK ønsker. Til å være dansk så har han en mer typisk norsk filosofi enn dansk, er mitt inntrykk.

For øvrig fikk han sparken i Viborg blant annet etter å ha kommet kraftig på kant med sportsdirektøren i klubben og skjelt ham ut høylytt fordi han ikke skaffet gode nok forsterkninger. Det har vært en intern maktkamp og Christensen har visstnok gått hardt ut og kritisk ledelsen flere ganger i media. Hans litt spesielle oppførsel kan også forklare hvorfor han ikke har fått ny jobb ennå. Det virker ikke som han har så bra rykte og "image" i dansk fotball for tiden.

Og hold dere fast: En av tingene Christensen har reagert kraftig på i Viborg er at det er blitt kjøpt inn spillere uten hans samtykke... Dette er trolig en trener som er veldig krevende, ikke minst i forhold til å ha reelt sportslig ansvar....

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340