Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 20 des 06, 09:59
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av FFK1903
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Må jo si at dette "drivhuset på hjul" som de har i Sravanger ser spennende ut. Men det gjør jo ikke akkurat naturgresset rimeligere.


Var det en million det kostet? Så jo ut til å fungere enn så lenge, gresset så veldig bra ut. Men nå har det heller ikke kommet skikkelig vinter her i Rogaland ennå, kun regn og digre haglbyger, har vel vært en dag/natt med minusgrader. Men gressmatta nede i gata her (Frøyland sin) var pen og grønn tidlig i mars i år, og det uten å bruke dette teknogreiene av et drivhus på hjul så vidt jeg vet. Gresset på Nadderud så snadder ut (Snadderud?) i god tid før sesongen i år, så det lar seg definitvt gjøre å ha riktig gress på banen også.

Nå er det vel som regel et varmere klima på Jæren og i Stavanger/Sandnes området enn det er på østlandet. Jeg vet at f.eks golfsesongen er betydelig lenger der borte. Det handler jo om noe av det samme, nemlig at gresset gror.

 

Godt mulig men Onsøy er den golfklubben på Østlandet som har til vane å åpne tidligst på våren. Går man en runde på Onsøy tidlig i mai består flightene av 50% spillere fra Oslo området som har tatt turen til Onsøy i påvente av at hjemmeklubben dems skal åpne banen.

 

Sann sett burde det i allefall være bedre vekstvilkår på Fredrikstad Stadion enn på Ullevaal, Nadderud, Åråsen etc...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f