Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 19 des 06, 20:22
Opprinnelig postet av Fjedjik

Jeg tror desverre FFK har gjort sin største feil siden vi ble radert ut av fotball kartet på slutten av 80 tallet. kompetanse må vike for andre krefter, utrolig synd. Skal FFK få en trener av Eggens kaliber må de sannsynligvis utenlands, og vi kan nok ikke lete i skandinavia engang. God offensiv underholdende fotball krever fotballfaglig dyktighet, det er mye mere krevende enn Ham-Kam fotball, så derfor håper jeg på helt andre kalibre enn Semb, Andersen, Berg som har vært nevnt til nå. 

 

Jeg er, desverre, fullstendig enig. Antagelig er dette den største tabben FFK har gjort på lange tider. De sportslige resultatene til Eggen er grunnlaget for all fremgang å snakke om de siste årene. Dette er omtrent som å slå hull i skroget fordi båten flyter. LIke tåpelig som meningsløst.

 

Det store problemet nå er å finne en ny trener av tilsvarende fotballfaglig kaliber, med et minimum av kjennskap til norsk fotball, med den rette fotballfilosofi og med de rette holdninger til FFK, derunder vilje til å underordne seg FFKs opplegg hvor treneren ikke er øverste sjef for egne avgjørelser. Slike trenere kan det umulig finnes mange av.

 

I tillegg skal denne treneren hoppe etter Wirkola, dvs ta over etter en av Norges beste trenere, som sportslig sett passet umerket i jobben og som resultatmessig gjorde en fremragende jobb. Hvor fristende kan det være? Skjønner godt at både Henning Berg og Semb sier nei takk.

 

Hadde det vært mulig å lokke Trond Sollied hit så hadde jeg skjønt hva klubben tenker på. Men enn så lenge begriper jeg ikke hvordan noen kan mene at dette her er å lede klubben på en "profesjonell" måte, slik man åpenbart har innsett et behov for i kjølvannet av Eggens sportslige suksess. En viss fare for at det behovet går opp i røyk ganske snart.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340