Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 18 des 06, 22:46

Opprinnelig postet av Funk1
Opprinnelig postet av Tango
Til alle dere hårsåre, hopp over dette innlegget, jeg snakker fra levra. Jeg er så helt utrolig lei meg nå, har ikke klart å tenke på noe annet hele kvelden. Jeg prøver virkelig, men jeg klarer ikke å forstå hvordan dere "Morgan-disipler" klarer å lire av dere så mye pjatt og naive kommentarer. Ser dere ikke at klubben i vårt hjerte blir revet i stykker av griske credsankere uten følelser for fotballen whatsoever?!? Blodsugere som ved enhver anledning kaster ut våre mest ressurs-sterke personer? Dette minner da fryktelig om Risholt/Ringberg saken? Og igjen står vi supporterne splittet. Godfoten/Godfotarv-filosofien ble i dag henretta, spytta på, og begravet. Og det av en glatt hockey-jypling og resten av fraggleberget. Dere som ikke ser at en nyansatt Morgan Andersen (fort varm i trøya grunnet Høili`s støtte) er grunnen til at Eggen måtte gå kan ta dere en bolle. Helt på sin plass å stille ultimatum. Har selv også ofte vært kritisk til Eggen, men i dag stod han frem som en stor mann med integritet og prinsipper. En som elsker den "ekte" fotballen. En som stiller opp i fotballstøvler på cupfinalen, i motsetning til  dresskledde Thodesen. Regner med at det er en slik glatt, dresskledd trenertype dere "Morgan-disipler" ønsker dere. Fy faen! Har mine bange anelser om at salget av Brenne gikk over hodet på Eggen også. Hvem blir den neste som forsvinner? Piiroja? FFK-styret er flinke til å rive ut hjertet på oss, det er i alle fall sikkert. Blir jævlig spennende å se hvem som vil være Morgan Andersens bitch.....uansett FFK: SHAME ON YOU!


Jeg er så jævlig enig! Og jeg er glad du skriver det du mener.
Nå kan Bjørn Jensen, Terje Høili og Morgan Andersen sitte i Sportsutvalget å bestemme hva de vil. IKke rart Eggen tok sin hatt og dro.

Jeg tror desverre FFK har gjort sin største feil siden vi ble radert ut av fotball kartet på slutten av 80 tallet. kompetanse må vike for andre krefter, utrolig synd. Skal FFK få en trener av Eggens kaliber må de sannsynligvis utenlands, og vi kan nok ikke lete i skandinavia engang. God offensiv underholdende fotball krever fotballfaglig dyktighet, det er mye mere krevende enn Ham-Kam fotball, så derfor håper jeg på helt andre kalibre enn Semb, Andersen, Berg som har vært nevnt til nå. 

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340