Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 18 des 06, 13:10
Opprinnelig postet av bateman
i skrivende stund tipper jeg semb som ny FFK trener. en meget sympatisk mann med unik interresse/oversikt over fredrikstad. som ekspertkommentator må han sies å ha utover normalt mye info om FFK å komme med. virker rett og slett litt fascinert av klubben. semb ble tidvis slaktet som landslagstrener, men faktum er at han kan vise til resultater i drillo klassen, og enda bedre enn haareide. men passer da semb til morgans beskrivelse av FFKs stil(som forøvrig treffer meget bra)? tja, jeg tror semb bygger et lag bakfra, eggen begynte i motsatt retning. med semb tror jeg vi endelig kan få et solid forsvar også - en hel 4er som spiller godt. det offensive er kanskje ikke sembs sterkeste side, men FFK systemet sitter godt i beina til nåværende spillere allerede og erfarne spillere som jonna,ramberg, toth og kvisvik tar ansvar. offensivt er FFK meget bra vil jeg si. defensivt skralt. jeg er 70/30 for en ansettelse av semb.vi må også ta med i betrakningen at det er knapt med kvalifiserte trenere på markedet. bare ikke normark kommer rekanes på en fjøl


Har virkelig Semb unik interesse og oversikt over FFK? Unik vil vel si at nesten ingen andre har bedre oversikt, noe jeg tviler på. At han har god innsikt i norsk fotball generelt, men jeg har ikke merket at FFK er noe Semb har satt ekstra under oppsyn.

Hva har Semb som ikke Drillo har som klubbtrener? Vi så den økte misnøye i spillergruppa når Drillo var trener, og hvor spillerne ikke fulgte Drillos instrukser. Drillo hadde i hvert fall evnen på landslaget til å få spillerne til å tro og til å gjennomføre instruksene, det klarte han ikke å overføre til klubblaget, og når Semb manglet denne egenskapen til å begynne med, ser jeg ikke helt hvordan Semb skal klare det.

Drillo fikk som kjent heller ikke forsvaret til å bli noe bedre, selv om det var forventet. Spillere som Bora ville ikke spille slik fotball, og ga vel litt uttrykk for det med å ikke holde seg innenfor de rammene som ble gitt av Drillo.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340