Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 17 des 06, 19:27

Opprinnelig postet av Costanza
Semb er jo koblet til alle klubbene som har byttet trener i løpet av de par siste sesongene, og det er jo ganske mange... Hver gang har han takket nei.

Jeg har sans for tidligere Stabæk- og nå sidestilt Odd-trener Gaute Larsen og hans filosofi. Virker veldig dyktig fotballfaglig og står for en type fotball som harmonerer med FFK. Han er også godt vant med 4-3-3-formasjonen. Må selvsagt kjøpes fri.

Trenerbytte kan for øvrig være en kostbar affære, og ny trener kan økonomisk fort gå på bekostning av en solid spillerforsterkning. Jeg synes det er synd vi har havnet i den situasjonen vi har gjort, men nå er det skjedd, og vi må gjøre det beste ut av det.

Jørn Andersen ønsker jeg for øvrig ikke. Henning Berg er jeg mer åpen for, men ikke veldig entusiastisk med tanke på spillestil. Ser heller ikke hvorfor Lyn skal gi slipp på ham. Tørum er trygg i RBK og uaktuell. Erlandsen nettopp ansatt i Kamma og også uaktuell (heldigvis).

Jeg tror vi ender opp med å hente en trener fra utlandet.

 

ønsker ingen av trenerene som er lagt frem på forumet..håper på utenlandsk hard man som trener.hvem vet jeg ikke. av norkætta trenere hadde nordlie eller sollid vært ønsket..andre ikke. spar meg for semb..og berg for den slags skyld

---------------------------

Kortsiden Ultras-sitt ned og hold kjeft. Vi prøver å se kamp her !!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340