Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 17 des 06, 18:10
Opprinnelig postet av Cosmic
Opprinnelig postet av A.Scheie

Og når en trener stiller utlimatum, må en være forbedredt på å ta konsekvensene av ultimatumet.

Tja, forsåvidt, men nå fremgår det jo i et presseoppslag at Knut Torbjørn Eggen har nedfelt i kontrakten sin at han skal ha det øverste sportslige ansvaret, og hvis dette medfører riktighet så kan man vel trygt si at det her er snakk om et rent kontraktsbrudd.

 

Skal være enig i at du har et poeng der, Cosmic, men jeg regner med at noenlunde oppegående mennesker tar høyde for slike avtaler når de vedtar en litt annen organisasjonsmodell. Og (nå uttaller jeg meg uten at jeg 100% kjenner innholdet i den nye modellen) det var jo ikke slik at Eggen skulle bli fratatt det overodnede sportslige ansvaret, men det var vel mer en endring i hvem den som har det overordnede sportslige ansvaret (Eggen) skulle ha som nærmeste overordnet? Men mulig at Eggen oppfattet det som å miste makt at han måtte gå via Morgan for å få viljen sin.

Og man kan sikkert diskutere styrets vurderinger. Personlig synes det som skjer er helt greit, men det skjer, en måned for sent. Disse diskusjonene som styret og Eggen tydeligvis har hatt den senere tiden, burde vært avgjort for lenge siden. Altså, etter mitt syn, ikke et gunstig tidspunkt å miste treneren på, men det finnes også verre tidspunkt.

Når det er sagt, mener jeg Eggens sammenligning med et teater blir litt feil (ref: http://www.ffksupporter.net/nyheter/nyhet.php?id=1098) Det er jo ikke teatersjefen som sitter med det kunstneriske ansvaret med hvem som skal gjøre hva og hvordan. Det er jo regissøren av den enkelte forestilling som sitter med dette ansvaret. Teatersjefen har jo ansvaret for hele den daglige driften.

PS! Nå er det kanskje nok fra Tango sin side eller? Hvis det finnes noen aktive moderatorer her, kunne det kanskje være på sin plass å be ham lese regelverket i det minste....

---------------------------

Er en grunn til at jeg kaller meg A.Scheie og ikke D.Wathne....

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340