Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JJunior

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 feb 04
Innlegg: 1081

Lagt til: 17 des 06, 16:40
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

noe av det dummeste jeg har hørt, at eggen tar med seg spillere skjer bare ikke, FFK, eggen og spillere i FFK er proffe, er ikke manager spill dette her, er virkelighet! Hvis du tror det bare er å ta med seg en spiller som rajo og bjørkøy så tror jeg du tar fantastisk feil!  og, det finnes flere alternativer en dine antagelser på ny hovedtrener....

 

Og foruten cuptriumfen 2006, hva har eggen fått til i hans kariere som TL trener??  (les hva jeg har skrevet nå, i TL, gjelder da altså IKKE opprykkene fra 2 div og opp i eliten, gjelder fra 2004 og fremover til i dag!)


Jeg skrev jo selv at "det ikke bare er å ta med seg", men at Eggen har en litt liten horisont når det gjelder spillermarkedet.
Om du ikke har lagt merke til at en del mossinger har vært FFK-aktuelle de siste årene, så er ikke det mitt problem.

Når det gjelder å bytte ut Eggen trenger ikke det nødvendigvis å være negativt, men (Som jeg skrev istad) så ser jeg ikke noen andre trenere som er ledige/vil til FFK som kan gjøre en bedre jobb enn Eggen.

Personlig hadde jeg helst sett at Eggen fortsatte i FFK i ett år til sånn at FFK hadde god tid til å finne en erstatter. Hvis Eggen skulle blitt bytta ut så hadde jeg heller sett at dette skjedde rett etter sesongen når det tross alt var noen ledige trenere på markedet.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340