Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 16 des 06, 17:05
Endret: 16 des 06, 17:09

Opprinnelig postet av djpete
Selvsagt er han i prinsippet underordnet Holters, men poenget er vel at Eggen ønsker å ta de sportslige avgjørelsene selv, f.eks hvilke spillere klubben i siste innstans skal hente osv. Det er jo det konflikten i hovedsak går ut på, ikke hierarkiet på papiret. Å mene at Eggen furter pga at han ønsker direktekontakt med styret istedenfor Morgan er nok en ganske sterk forenkling av problemstillingen, det skjønner vel sikkert en såpass oppegående mann som deg.

Jeg mener at han er i sin fulle rett til å føle inntreng i sitt revir dersom Morgan skal overprøve, legge føringer på avgjørelser som Eggen tidligere har tatt på egenhånd, han føler situasjonen ukomfortabel, og er i sin fulle rett til å mene noe om hvem han som trener skal rapportere til, nettopp for å forsvare reviret sitt.

Jeg følger helt og holdent tankegangen din, og det var vel egentlig poenget mitt. Altså at det umulig kan være rapporteringen som Eggen er misfornøyd med slik det først ble fremstilt i f-b. Eggen må bare fint finne seg i at han er underordnet en administrerende direktør og at direktøren er den som skal ha kontakten med styret. Kjernen i problemet - som du sier - er nok hvem som skal ha det overordnede sportslige ansvaret. Det er Eggen i sin fulle rett til å kjempe om.

 

Jeg tror at Eggen ønsker et ubestridt overordnet sportslig ansvar og vil ikke underrette seg en sportssjef. Dette var tross alt noe han krevde da han kom fra Moss. Eggen hadde visstnok noen uheldige episoder der hvor han følte seg maktesløs og det ønsker han nok ikke å oppleve igjen.

 

I og med at Morgan ansatte Bjarmann som sportsjef i Lyn, så tviler jeg på at dette med å få inn en sportsjef er noe stort problem for Morgan. Jeg tror ikke at Morgan personlig ønsker å overprøve eller legge føringer på Eggens avgjørelser. I de aller, aller fleste store klubber, så samarbeider direktøren, sportssjefen og treneren om å hente inn forsterkninger.

 

Som sagt så tviler jeg på og kan ikke fatte eller begripe at det skal være så farlig hvem Eggen rapporterer til, men snarere er det en kamp om det sportslige ansvaret. Utad virker det ikke som om at klubben ønsker å fire på kravet om en sportsjef. Eggen ser heller ikke ut til å gi seg. Dette er en sak som klubben med styret i spissen får avgjøre. Det vil si hvem som skal ha det sportslige ansvaret i tiden fremover. Vi andre får bare ta tiden til hjelp og etter hvert se hvem som fratrer eller kommer til i organisasjonen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340