Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 16 des 06, 14:50
Endret: 16 des 06, 14:56

Opprinnelig postet av djpete
Opprinnelig postet av Holters
En administrerende direktør sitter på toppen av administrasjonen og er kun underordnet hovedstyret. Det er ikke vanlig at en sportssjef eller en trener er likestilt med den administrerende direktøren, slik at de rapporterer direkte til styret. Når Morgan Andersen er administrerende direktør, så tilsier all logikk at det er ham man skal rapportere til. Om denne rapporteringen skjer via en sportsjef eller direkte får klubben finne ut av. Deretter er det Morgan som har kontakten med styret. Jeg skjønner ikke helt hvorfor Eggen skal rote med slike organisatoriske ting, og dersom han kun furter fordi han vil ha direktekontakt med styret, så er det hele latterlig.

At en trener ænsker å sitte med sportslige avgjørelser selv, kan vel knapt kalles latterlig. Du må vel i det minste kunne ha forståelse for et slik standpunkt fra Eggen, selv om du evt er uenig. Dette betyr vel ikke at han "roter med slike organisatoriske ting", som du ynder å kalle det. Det betyr rett og slett at det skjærer i Eggens stolthet at stillingsinnstruksen hans forandres fundamentalt, uten at han har krevd-, bedt om- eller ønsket det. Han degraderes uten at arbeidstittelen forandres, og det er vel få som ville akseptert det uten sverdslag. Å kalle det latterlig er etter min mening latterlig nok i seg selv.

 

Jeg sa da ikke at det var latterlig at Eggen ønsker å sitte med sportslige avgjørelser selv. Jeg sa det er latterlig at Eggen furter fordi han vil ha direktekontakt med styret fremfor å følge all logikk og rapportere til den administrerende direktøren. Dette er helt vanlig i alle bedrifter. Det synes jeg faktisk latterlig. Jeg tror du må lese avsnittet en gang til, og også ta med deg det avsnittet som kom etter det du har sitert over:

 

Opprinnelig postet av Holters
Derimot er det fullt mulig å diskutere om det er nødvendig med en sportssjef eller ei. Dersom Eggen fortsetter med denne biten, så rykker han opp et nivå i hierarkiet, men han vil fortsatt være underordnet den administrerende direktøren. Styret bør hovedsaklig forholde seg til en person i administrasjonen, og det er den administrerende direktøren.

Det er Morgan Andersen - altså den administrerende direktøren - som har ansvaret for den daglige driften av klubben.

Jeg sa altså ikke noe for eller imot en sportssjef. Ei heller sa jeg noe om hvem som skal ha det sportslige ansvaret. Det får klubben finne ut av. Jeg bare påpeker at Eggen jaggu bør klare å innordne seg og akseptere at han er underordnet den administrerende direktøren i klubben.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340