Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 16 des 06, 12:50
Opprinnelig postet av djpete
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1



En administrerende direktør sitter på toppen av administrasjonen og er kun underordnet hovedstyret. Det er ikke vanlig at en sportssjef eller en trener er likestilt med den administrerende direktøren, slik at de rapporterer direkte til styret. Når Morgan Andersen er administrerende direktør, så tilsier all logikk at det er ham man skal rapportere til. Om denne rapporteringen skjer via en sportsjef eller direkte får klubben finne ut av. Deretter er det Morgan som har kontakten med styret. Jeg skjønner ikke helt hvorfor Eggen skal rote med slike organisatoriske ting, og dersom han kun furter fordi han vil ha direktekontakt med styret, så er det hele latterlig.



 At en trener ænsker å sitte med sportslige avgjørelser selv, kan vel knapt kalles latterlig. Du må vel i det minste kunne ha forståelse for et slik standpunkt fra Eggen, selv om du evt er uenig. Dette betyr vel ikke at han "roter med slike organisatoriske ting", som du ynder å kalle det. Det betyr rett og slett at det skjærer i Eggens stolthet at stillingsinnstruksen hans forandres fundamentalt, uten at han har krevd-, bedt om- eller ønsket det. Han degraderes uten at arbeidstittelen forandres, og det er vel få som ville akseptert det uten sverdslag. Å kalle det latterlig er etter min mening latterlig nok i seg selv.

hehe eggen er en ansatt,han trener laget og da så er det helt normalt som i alle andre klubber at han har en leder og forholde seg til akkurat som at morgan har en ledelse og forholde seg til.hva er det som er så vanskelig for eggen å forstå,har aldrig hørt om en tippeliga klubb som har treneren som sjef,direktør,øverste leder eller styre.kansje ffk skal gi eggen et bankkort så han kan styre skuta selv hehe

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340