Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 15 des 06, 23:35
Endret: 15 des 06, 23:36
Opprinnelig postet av JJunior
Jeg har også tenkt tanken på at det er den eneste løsningen som ikke vil ende i at en person taper "konflikten", altså at det blir ansatt en annen person enn Morgan Andersen i den sportslige direktør-stillingen (eller Manager elle hva det nå enn heter).

FFK får viljen sin med at det blir ansatt en "sportslig direktør" som Eggen må rapportere til og Eggen får viljen sin i at han ikke må rapportere direkte til Morgan.

Vel, i og med at Morgan ansatte Bjarmann som sportsjef i Lyn, så kan jo dette være hans forslag for alt hva vi vet. Jeg tviler på at dette å få inn en sportsjef er noe stort problem for Morgan. I de aller, aller fleste store klubber, så samarbeider direktøren, sportssjefen og treneren om å hente inn forsterkninger. Uansett så tviler jeg på at det er her problemet ligger. Jeg kan ikke fatte og begripe at det skal være så farlig hvem Eggen rapporterer til.

Jeg tror heller kjernen i problemet er at Eggen ønsker et ubestridt overordnet sportslig ansvar og vil ikke underrette seg en sportssjef. Dette var tross alt noe han krevde da han kom fra Moss. Han hadde visstnok noen uheldige episoder der hvor han følte seg maktesløs.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f