Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 15 des 06, 19:45

Et øyeblikk ble jeg litt bekymret av overskriften på denne tråden. Men etter å ha lest tråden, og alle linkede artikler, tror jeg de eneste som har grunn til å gremme seg er de som ønsker Eggen bort. Sagt i klarspråk, her tyder alt på at Eggen vil fortsette. Den som ikke ser varsellampene blinke for "medieskapt konflikt" burde vurdere en tur til optikeren. Eller kanskje ta to vekttall i mediefag.  

 

Som DeKjök og enkelte andre har påpekt, er det helt naturlig at Eggen må få lov til å ha det ansvaret som han tillegges hver gang FFK taper en kamp eller ligger svett an på tabellen. Eggen kan ikke være en søppelbøtte som utelukkende har til jobb å bære ansvaret for alle dårlige resultater, uten at han får ha dette ansvaret for laget, spillestilen og alt det andre sportslige til hverdags. Enten så har man ansvar, eller så har man det ikke. Det skjønner selvfølgelig Mr Morgan og resten av FFK-styret også, det er det jo ingen grunn til å tvile på.

 

Nei så lenge Fredrikstad Blad ikke får lov til å styre FFK som en annen beruset baksetesjåfør, så kommer fremgangen for FFK til å fortsette. Det er jeg ikke et øyeblikk i tvil om.

 

Men det er jo morsomt å spekulere i mulige konfliket og skandaler, er det ikke? Det gir oss fans noe å snakke om. Og er vi riktig ivrige så klarer vi nok å gi FFK et stygt og frynsete rykte som en rotete og ustabil klubb sterkt plaget av indre konflikter. Vilken bedre innsats kan man vel gjøre for klubben sin? Det er bare å stå på, og la FB styre!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340