Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 15 des 06, 17:00
Endret: 15 des 06, 17:01
Opprinnelig postet av benksliter`n

Opprinnelig postet av Holters


Opprinnelig postet av benksliter`n
Morgan har etter min mening ikke den fotballfaglige kompetansen,til å være manager.

Hvorfor? Fordi han ikke selv har spilt fotball...? Ser ikke helt hvorfor en (f.eks) nylig pensjonert fotballspiller skal være så mye mer egnet enn for eksempel Morgan Andersen. Det er stor forskjell på å være god til å vurdere kvaliteten på, og talentet til, spillere, det å være en god forhandler, administrativt dyktig (osv) versus det å være en god fotballspiller.

 

 

Jeg mener likevel,at manageren skal ha en bakgrunn som fotballspiller. Han skal kunne bedømme fotballfaglige valg av trener/trenerteam også. Da er det en styrke å ha spilt fotball på et høyt nivå.

er det noen som vet hvilket utrolig kontaktnett morgan har? han var medlem i styret i FIFPRO hvis noen vet hva det er.kjenner ledelsen i manu,forhandlet frem avtalen mellom ledelsen til chelsea og manu,en avtale til over 200mill,selv ferguson var mektig imponert.har godt kjennskap til spillere gjennom blandt annet Niso,etter at mikel havnet i england og lyn kom seirende ut mot en av verdens største fotball giganter,jobbet og kjempet mot de store pampene i mange år,er det en med kjennskap som kan gå i krigen for ffk så er det morgan med et utrolig kontaktnett,har vi glemt at nedrykks truende ffk har fått to av verdens største fotball talenter,lenge siden sist vil jeg tro

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340