Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 13 des 06, 02:31
Endret: 13 des 06, 02:36

Da har jeg faktisk fått lest igjennom hele tråden, sikkert glemt halvparten av det som står her men...

 

Selvsagt synd at Brenne forsvinner, i hvert fall når det blir til en konkurrent vi gjerne har lyst å ta opp kampen med. Han er vel en av dem som har vært lengst i klubben nå, er ikke mange igjen i troppen fra da vi møtte Lillestrøm mot Åråsen, ironisk nok så er det der også han begynner sitt nye eventyr.

 

Etter tre år i en klubb er det kanskje litt tidlig å ytre ønske om et miljøskiftet, men nå kan det i og for seg ikke være klubben han vil ha en forandring på, men treneren. Han var vel under Eggen noen år i Moss også. Da er det kanskje på tide at han får muligheten til å utvikle seg på toppnivå med en annen trener. Det kan dermed hende han hadde blitt om vi hadde fått et trenerbytte. Tror jeg. Ingen kritikk til Eggen, men noen ganger kan det være greit med en annen sjef etter så mange år.

 

Fikk FFK åtte millioner for han, en spiller som har et år igjen av kontrakten og vil søke nye utfordringer, så har i hvert fall klubben gjort en kjempejobb.

 

Vi hadde i grunn bra med spillere på midtbanen, men i mine øyne så er det Brenne som var den viktigeste av dem, så det blir spennende å se hvem som tar støyten og ansvaret i høstsesongen nå. Hvem som fremhever seg og drar med seg resten av laget, Brenne har vært den personen i tre år på rad om høsten nå, uten han hadde vi vel rykket ned allerede.

 

Dette kan selvfølgelig slå positivt ut også, nå er det flere som tar steget ut av skyggen til Brenne og som tar ansvaret som de før har overlatt til Brenne. Kanskje Kvisvik går foran med et godt eksempel og jobber konstant (det tror jeg ikke før jeg får se det men), eller Bjørkøy begynner å score flere spillermål? Eller kanskje ivorianerne kommer inn og imponerer slik de fleste har håp om?

 

Problemet blir kanskje ikke å erstatte midtbanekvalitetene til Brenne generelt, men målteften hans, den må noen overta. Det er ikke få ganger han har blitt matchvinner og sikret oss verdifulle trepoengere. Drømmen hadde jo vært en sjokkovergang med Koren til FFK. Bytte Koren mot Brenne, pluss at LSK betaler åtte millioner ekstra, hadde ikke vært dumt det. Men for å være realistisk så ser det faktisk ikke helsvart ut selv om vi ikke får inn en som erstatter Brenne hundre prosent. Vi har andre muligheter, og selv om vi ikke får en spiller som går på dype løp og scorer mål som en slags gjennombruddshissig midtbanespiller, så finnes det andre måter å score mål på.

 

Det er i hvert fall positivt at han dro nå i steden for å vente og putte alle pengene i egen lomme. 8 millionersovergang til LSK nå eller en gratis overgang til en utenlandsk klubb om et år, det er tross alt bedre det første. Det viser jo også at FFK er en klubb man kan utvikle seg i, noe som bør sende noen gode vibber ut til spillere der ute. Simen Brenne var vel nesten glemt i Moss før Eggen ga han sjansen på ny på øverste nivå, det var mange som skreik galskap når vi betale over en million for han, nå har han, med flere selvsagt, berget oss fra nedrykk tre år på rad og gir klubben rundt 8 millioner tilbake, en av Eggens bedre signeringer dette!

 

Så blir det spennende å se om han klarer å bemerke seg lite godt i LSK, gjør han det skal jeg vedde på at han før sommeren er innkalt til landslaget.

 

Lykke til videre Simen, du kunne valgt en bedre klubb å gå til, men nå har vi i hvert fall fått en god slump penger og så er det i hvert fall bra at dette skjedde nå og ikke i begynnelsen av april.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f