Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 12 des 06, 18:01
Morgan ble bedt om å kommentere evt erstattere for Simen, han nevnte da at de allerede hadd e2 ivorianere som kunne bekle Simens rolle. Stadheim ble ikke engang nevnt, kan dette være et tegn på at han virkelig er på vei bort?

Dersom vi har fått 8 mill, så er det en sinnsykt bra sum for en spiller som har 1 år igjen av kontrakten, uansett kjipt at deler av summen går til mossejævlene. Hadde heller sett at vi fikk 5 mill uten innblanding og prosenter til Moss.

Spørsmålet har vært oppe om hvorvidt Simen er Judas, eller ikke; Selvsagt er han Judas. Klubben tilbød han bortimot like mye penger som Lsk, og det er ikke stor forskjell på nivået de to klubbene imellom. Han sparker oss rett og slett  i nøttene før han drar, hvilket er utrolig kjipt, og ikke minst jævlig vondt. Den rødhvite drakta nedprioriteres fremfor nok en stygg og gul en. Alt prat om at FFK er klubben i hjerte osv, blir bare overfladisk pisspreik.

 ...om jeg kommer til å gi Simen klappsalver når vi møter han på motsatt banehalvdel?... ja se det skulle faen meg tatt seg ut!

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f