Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 12 des 06, 14:22

Opprinnelig postet av Holters
Opprinnelig postet av kanogvetalt
8 mill er synnsykt mye for en som ble satt ut av laget et par ganger i høst. Det er bare å gratulere!

Makan til tullball, kanogvetalt! Simen Brenne hadde vært et SOLEKLART førstevalg på midtbanen til FFK og det å påstå noe annet er bare tull. Ingen er i nærheten av å holde samme nivå som Brenne på midtbanen til FFK.

Dersom 8 millioner stemmer, så er det greit nok, men å påstå noe annet enn at Brenne hadde vært en særdeles viktig brikke hos FFK er total mangel på kunnskap og viten. Å påstå at Brenne ville slite med spilletid hos FFK, men være garantert spilletid hos LSK, er så latterlig at jeg ikke finner ord som kan beskrive det engang.

FFK er med dette salget satt tilbake mange hakk og nå må vi forsterke laget. Ikke nødvendigvis midtbanen, men nå trenger vi forsterkninger som kan ta over jobben som Brenne gjorde: Det vil si å score mål!

Ufattelig trist at FFK mister sin beste midtbanespiller.

 

Enig, Holters.

Skjønner ikke hvordan enkelte kan påstå at han ville slite med å få spilletid i FFK, mens han er garantert plass på midtbanen til LSK. Da er det jo like greit at han er solgt, og ihvertfall hvis vi fikk 8 mill.

 

Dette viser vel bare hvor sneversynte og sjåvinistiske enkelte er. Tror at Fredrikstad er nordens beste by, og FFK nord-europas beste klubb. Våkn opp folkens. Det finnes faktisk noe utenfor Fredrikstad og FFK. Om ikke supporterne evner å se grunnen til at Brenne valgte Lillestrøm, kan vi vel bare akseptere at han selv faktisk har sett noen grunner for å gå dit, for hans egen del.

 

Sånn er dessverre fotballen i dag. Det er ikke lenger sånn at man spiller i en klubb hele livet. Fotball er en jobb for spillerne, på lik linje med enhver annen arbeidstaker. Da er det naturlig at man trenger et miljøskifte av og til, og like naturlig om man ønsker å tjene litt mer enn man gjør pr dags dato. Og om vi liker det eller ikke, må vi vel bare innse at LSK pr i dag er en større klubb enn FFK. Forhåpentligvis vil FFK kunne ta igjen det forspranget, og gå forbi i løpet av noen få år.

 

Liker heller ikke at Simen valgte Lillestrøm fremfor FFK, men nå er det en gang sånn. Da er det bare å si takk for samarbeidet, og lykke til videre.

 

Håper forøvrig også at klubbene går ut med overgangssummen..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340