Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 07 des 06, 11:22
Endret: 07 des 06, 11:25
Opprinnelig postet av Klokan
Vi som har tenkt å gjøre det har bestem oss for å få rent ståplass og slik er det.. hvorfor skal vi altid trekke noe negative ting ut av dette. grunnen er rett og slett at vi VIL HA stående og syngende suppoertere der og med seter blir det lett at folk setter seg ned vel....

Tja, man kan jo stille et spørsmål ved dette også. Jeg har respekt for avgjørelsen dersom flertallet i Plankehaugen faktisk vil ha et rent ståfelt uten seter, men når man tenker tilbake og husker at ca de samme 40-50 menneskene som tok denne avgjørelsen også stemte for å plassere Plankehaugen på kortsiden, så kan man jo lure på om flertallet faktisk vil ha en ståplass uten seter på kortsiden. Det virker nemlig som om at flertallet ville plassere Plankehaugen på langsiden.

Men skal man først ha ståplasser uten seter, så er det enda godt at dette ble et felt på kortsiden.

PS! Jeg tror ikke folk synger noe mer av å stå. Ja, de står, men dersom de tidligere ikke åpnet kjeften, så tror jeg ikke de kommer til gjøre det nå på et rent ståfelt heller. "Free riders" vil alltid være et problem som nevnt over - de kommer på grunn av pris og ikke på grunn av setene.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340