Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 30 nov 06, 17:37
Opprinnelig postet av kanari
Opprinnelig postet av Holters
Hvorfor takke nei til et bud fra Odd på 3 millioner, i stedet for å få 3 millioner som dere kan bruke på en erstatter i år? Hvorfor takke nei til 3 millioner for Rambekk, når dere har nok av forsvarsspillere i klubben?


Argumentene dine kan brukes begge veier.


Brenne i form er den desidert beste midtbanespilleren i Fredrikstad. Ingen kommer opp på hans nivå. Det ville vært galskap i selge ham for 3-4 millioner til en konkurrerende klubb. Vi må ut med langt mer enn 3-4 millioner for å finne en erstatter av samme kvalitet og dermed vil den sportslige verdien av å ha Brenne i klubben i ett år til trolig overstige et bud på 3-4 millioner.


Man kan nesten gå så langt og si at Brenne var forskjellen på Tippeligaspill og 1. divisjon for oss i år.

Som sagt, vi takket nei til 3 mill fra odd pga vi har mer lyst på noen av spillerne dems mer enn vi har lyst på pengene. I tillegg har vi fått ny trener som liker Rambekk veldig godt. Men, du skal ikke se bort ifra at vi selger han til Odd for 3 mill om vi ikke får spillerne vi ønsker oss derfra.

 

Vi har heller ikke mange forsvarsspillere i klubben, som du sier. Selger vi Rambekk har vi kun 2 stoppere som er gode igjen, i Kippe og Pål Steffen Andresen.

Selger dere Brenne står dere igjen med spillere som Ramberg, Berg, Bjørkøy, Elvestad og Stadheim. Det vil jeg kalle god dekning.

 

Men om dere tror dere får 5 mill for en spiller med 1 år igjen på kontrakten, I NORGE(!), så må dere tro om igjen.

Ja,jeg tror vi får mere...hvis LSK er villig å punge ut. Jeg vil si Brenne`s verdi ligger på 5 mill. med et år igjen av kontrakten,men ettersom LSK er en konkurent i tippeligaen,så blir det en overpris. Da tror jeg LSK må opp i 7 mill.

---------------------------

Benksliter`n

BYGG EN STOR NOK STADION!
15 000 +++++


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f