Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 30 nov 06, 13:50
Opprinnelig postet av kanari
Ok, kanskje 2 mill er lite. Til sammeligning sa LSK ja på et bud på 3 mill for rambekk, og han har også 1 år igjen av kontrakten. Rambekk er landslagsspiller og gammel, mens brenne er relativt ung og ikke landslagsspiller. Så en pris på rundt 3-4 mill vil nok være realistisk. Og det er en sum som nok ikke skremmer lsk pr.dags dato.

Brenne er på vei opp i karrieren og Rambekk på vei ned. Morgan sa klart ifra at en byttehandel med Brenne mot Rambekk var helt uaktuelt. Der er du allerede oppe i tre millioner.


I sommer solgte Vålerenga Gashi til Brann og deretter tok VIF kontakt med Fredrikstad for å hente Brenne som erstatter. Svaret de fikk var at FFK så på Brenne som en bedre spiller enn Gashi og derfor skulle man ha mer pengerenn det Brann betalte for Gashi.


Det var et halvt år siden, så jeg tviler på at verdien har gått ned så altfor mye fra den gang. Jeg tipper 5-10 millioner for Brenne. Alt under 5 millioner burde være uaktuelt. Da er det bedre å beholde Brenne i et år til. Den sportslige verdien vil nok være langt mer innbringende enn denne kapitalen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340