Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 28 nov 06, 21:05

For det første så er det ikke så rart om klubben selger Jonna dersom det kommer et greit bud, blir nok maks 3 mill. Han har 1 år igjen av kontrakten og vil gå mye billigere senere, i verste fall gratis. Da vil vi nok helt sikkert prøve å gjøre ett bytte med Rambekk.

Det som hadde vært det beste var om Jonna ville skrive under en ny kontrakt. Da MÅTTE ikke klubben selge, noen man så å si må nå. Hadde han gjort det ville FFK i såfall fått langt mere penger, mens han selv ville fått en del mindre ved en evetnuell overgang, så derfor er vel dette uaktuelt da penger styrer spillere og klubber..

EN mulighet da er at FFK gir han en fet bonus for å skrive uder på en ny kontrakt. Skulle han fortsette å imponere og ønske seg videre vil han fort kunne gå for 15 mill neste år!

 

Men jeg er stygt redd han ikke ønsker å skrive ny kontrakt, delvis fordi han vil tjene mye på en ny sign on fee, pluss at han ser mulighetene ved å spille for LSK, noe han sikkert kommer til å angre!! Da må nok klubben pent selge.

Men la oss inderlig håpe han tenker tilbake på 12 november og skriver en 5 årskontrakt


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340