Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 nov 06, 18:50
Endret: 28 nov 06, 18:59
Opprinnelig postet av Martin

Viss det blir til at bjørkøy går til LSK håper jeg vi kan bytte han mot han dere australieren, kasy wherman eller no.

Han er jo en meget god deffansiv midtbane, men er ikke eu spiller så.....


Dette er nok helt uaktuelt nå som vi har Brian West, Fofana og Kouadio i stallen, men Wherman er absolutt en spiller jeg har sansen for. Wherman ble ganske iherdig diskutert her før Ivorianerne dukket opp. Tror uansett at han kommer til å få en ny vår under Nordlie som defensivt midtbaneanker.


Opprinnelig postet av Ebenfalk2
FFK har jo mål om og bli blandt de beste og da selger de ikke spillere til konkurenter. Skal de kjøpe Bjørkøy må dem ut med 10 mill, så lenge det er en Norsk klubb, da tror jeg dem satser på å beholde Koren istede. Brenne vil koste dem en plass mellom 15 og 20 mill, tilsammen 25-30 mill, skal dem prøve seg på Berti snakker vi om 10-15 mill til

Tror summene du snakker om i beste fall er noe overdrevet.

Jeg tror faktisk klubben selger Bjørkøy dersom han signaliserer et ønske om å spille for Lillestrøm. Spillere som ikke ønsker å være i en klubb blir som oftest solgt, og det finnes det utallige eksempler på. Vi får nok en god slump penger, men når man kun har ett år igjen av kontrakten, så synker verdien samtidig som klubbene som regel ønsker å tjene penger fremfor å la spillerne gå gratis ved kontraktslutt. Spesielt gunstig er det å tjene penger når alt tilsier at man likevel mister spilleren om ett år, og denne kapitalen kan brukes til å skaffe en god erstatter.

Spillere som Bertelsen og Piiroja derimot blir nok dyre. Førstnevnte har to år igjen av kontrakt og sistnevnte har 3 år.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f