Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 nov 06, 18:06
Opprinnelig postet av JJunior
Håper ikke vi mister Bjørkøy.
Jeg føler det egentlig greiere å miste Simen, men det er nok kun på grunn av at jeg har vært innstilt en stund på at han kommer til å forsvinne.

Jeg vil nesten påstå at det er skikkelig lavmål av Bjørkøy å forlate oss nå etter at klubben satset på ham, gjorde ham til kaptein og norgesmester. Alt innen 1.5 år!

Nå liker Tom Nordlie 4-3-3 og kommer garantert til å hente spillere som er vant til å spille 4-3-3, og således er Bjørkøy perfekt. Nordlie (Start) hadde også fulgt Bjørkøy over tid da FFK hentet ham.

Jeg føler faktisk det er større svik om Bjørkøy forlater oss fremfor Brenne. Begge er meget gode spillere, men sistnevnte har vært her lenge og fortjener en sjanse til å gå videre i karrieren. I tillegg har de fleste innstilt seg gang på gang at Brenne skal forsvinne. Aller helst ser jeg at han går til utlandet, men mest av alt håper jeg han blir.

Det samme gjelder for øvrig Bjørkøy. Det ville vært langt lettere å svelge om han valgte en klubb i utlandet. Det blir liksom bare dumt om han går til Lillestrøm nå. Han prøvespilte for LSK 2-3 ganger og ble funnet for lett, men har aldri lagt skjul på at han er LSK-fan. Tror han gikk ut på lokaltv og sa det for ikke så lenge siden også.

Vi får se!

PS! Morgan har ikke tatt telefonen på evigheter, og det gjorde han heller ikke i dag. Eggen hadde ikke tid til å snakke, så jeg har ikke noe nytt å komme med rundt denne saken.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f